SolarUPS V3 Li

38 900 Ft

A SolarUPS V3 kültéren és beltéren egyaránt jól használható, IP65 védettséggel rendelkező dobozolt változata. 20 W-os napelemmel szerelhető, 9000mAh kapacitású széles hőmérséklet tartományú, és hosszú élettartamú Li-ion akkut tartalmaz. Rendelésnél választhatóan 5 V vagy 12V kimeneti feszültségű változata van, maximum 2000-2500 mA terhelés mellett.

Leírás

A SolarUPS V3 készüléket akkumulátor nélkül 80x50x15mm-es befoglaló méretű Add-On panelként (PCB típus), illetve IP66 vagy IP65 védettségű házban az opcionális akkumulátorral együtt (SLA és Li típus) is lehet kapni. Külső méretek a választott akkumulátor típustól függően: 192x164x87mm (SLA típus) vagy 160x80x85mm (Li típus). A házból kettő tömszelencén át csatlakozik ki a napelem és a fogyasztó kábele (max. 6mm átmérőjű kör keresztmetszetű vezeték). Ezek a készülékek 20W-os napelemmel táplálhatóak, és altípustól függően 5V vagy 12V DC kimenő feszültséget szolgáltatnak, 2000-2500mA kimeneti áram mellett (akku töltöttségtől függetlenül mindig).

A készülék kétféle akkumulátor pakkal is választható. Az egyik egy 9000mAh kapacitású 11,1V névleges feszültségű Li-ion akkumulátor pakk, automatikus kiegyenlítő áramkörrel. Ez az akkumulátor széles működési hőmérséklet tartománnyal rendelkezik, és a szokásosnál nagyobb teljes töltési ciklus (élettartam) értékkel: akár 50%-os kisütési ciklus esetén is legalább 1000 töltési ciklust bír nagyobb kapacitásvesztés nélkül. Méretében és súlyában is jóval kedvezőbb az ilyen akkumulátorral szerelt készülék, viszont többe is kerül. A Li-ion (zöld vonal) és SLA akkumulátor (piros vonal) működési hőmérséklet tartomány összehasonlítása:

A másik lehetőség az SLA Gel munkaakkumulátor, ami 12V névleges feszültséggel, és 9000mAh kapacitással rendelkezik. Ez a készülékváltozat nagyobb méretében és súlyában is, valamint nem olyan széles hőmérséklet tartományban működik, mint a Li-ion akkumulátoros verzió. Az akkumulátor élettartama is kevesebb (50%-os kisütési ciklus esetén 600 töltési ciklust bír), viszont az ára kedvezőbb, és az akkumulátor élettartamának végén egyszerű, bárki által végezhető, és olcsó a cseréje.

Élettartam lejárta esetén akkumulátor csere lehetséges ebben a Li termékben is, de csak a gyártó/forgalmazó tudja ezt elvégezni, amit  email-en kell megrendelni. Az SLA akkut tartalmazó SolarUPS V3 termék, illetve az önálló SolarUPS V3 PCB panel termék elérhető a webáruházban.

A készülékhez 20 W-os napelemet itt a webáruházban tud választani, illetve a napelemhez rögzítő konzol is választható.
Egyedi mennyiségi ajánlatért kérem keressen meg email-en!

 

SolarUPS V3 adatlap
SolarUPS V3 telepítési segédlet, kezelési könyv

 

 

További információk

Tömeg 1,2 kg
Méretek 15 × 10 × 10 cm
Kimeneti feszültség

5V, 12V